Vă rugăm să găsiți mai jos termenii și condițiile pentru contractul dintre dumneavoastra ca si client (numit de aici “Clientul”) și www.jospalaria.com (numit de aici “Jos Palaria” sau “noi”). Site-ul www.jospalaria.com este proprietatea Mid Financial SRL, companie din București, România, CORTINA RESIDENCE, 83 Horia Macelariu, sector 1, 013934, Numarul de inregistrare la Oficiul Comertului: J40/10274/2007, Cod fiscal: RO21815996, e-mail: contact@jospalaria.com și este un magazin online.

Toate comenzile plasate pe site, livrările și serviciile sunt exclusiv sub rezerva următorilor termeni și condițiile generale, în conformitate cu legislația în vigoare.
Toate produsele prezentate pe www.jospalaria.com sau pe alte rețele de socializare sunt pentru a fi vindute in forma și aspectul prezentate in fotografii.

Toate drepturile de proprietate intelectuală pentru conținutul www.jospalaria.com și conturile noastre pe rețelele de socializare ne apartin, inclusiv modele, fotografii, inscrisuri. Este interzisă orice reproducere a conținutului www.jospalaria.com și a conturilor noastre de pe rețelele de socializare, fără aprobarea noastră exprimata in scris.

O comanda este considerata valida după ce clientul a finalizat toate etapele și după reconfirmarea noastra primita prin telefon sau e-mail. Ne rezervam dreptul de a respinge comenzile, fără a indica un motiv, în caz de suspiciuni de date nereale date de Client, suspiciunea că marfa procurată de la noi va fi utilizata in scopuri comerciale.
Clientul poate plasa o comanda urmand pasii de pe site-ul www.jospalaria.com sau la adresa e-mail: contact@jospalaria.com.
Toate contractele sunt supuse legislatiei din Romania.

Conditia de la momentul vanzarii este prezentata in fisa produsului care se gaseste alaturi de fotografii. Odata cu finalizarea comenzii, prin acceptarea Termenilor si conditiilor, Clientul accepta conditia produsului achizitionat asa cum rezulta din fisa si din fotografii.

Va oferim o garantie de 30 de zile de la momentul livrarii pentru orice produs. Garantia vizeaza defectiuni aparute din cauza confectionarii peodusului, greseli de fabricatie. In conformitate cu dispoziţiile art. 1717 Cod civil, garantia nu acopera defectiuni determinate de utilizarea necorespunzatoare a produsului, de păstrarea/depozitarea acestuia în condiţii nepotrivite, ori de lovirea cu şi de obiecte contondente. De asemenea, garanţia nu acoperă defecţiunile cauzate de umiditatea excesivă ori apă.

În cazul în care un produs nu este conform cu pozele, cu condiția de nou, ne obligăm să schimbăm produsul cu un altul.

Costurile si riscurile implicate de transportul produsului de la Cient pana la noi pentru remedierea problemelor incluse in garantiei vor fi in sarcina clientului.
Costurile si riscurile implicate de transportul produsului de la noi pana la Client dupa remedierea problemelor incluse in garantie vor fi in sarcina noastra doar daca defectiunile se incadreaza in conditiile garantiei, in caz contrar vor fi suportate de Client.

Pentru a plăti un produs cumparat de la magazinul nostru www.jospalaria.com puteți selecta între: transfer bancar, plata cu card bancar sau plata ramburs la livrare.

Pentru comenzile valide, vom notifica clienții prin telefon sau prin e-mail cu o zi înainte de livrare.

Preturile sunt in LEI pentru clientii naționali.
Daca nu este specificat altfel, toate preturile includ TVA.

Imediat după finalizarea comenzii, veți primi toate informațiile de plată prin e-mail. Comanda dvs. va fi expediata cu un curier rapid în cel mult 5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Pentru cazurile în care plata comenzii se face prin transfer bancar, termenul curge de la momentul încasării contravalorii produsului în contul nostru. Plățile primite sunt verificate de mai multe ori pe zi, prin intermediul online banking și sunt transmise spre a fi livrate imediat.

Produsele și accesoriile vor fi livrate asa cum sunt prezentate in fotografii. Manualele, documentele, certificatele, broșurile și cutiile sunt incluse si livrate alături de produse numai în cazul în care sunt menționate în descriere și/sau prezentate în imagini. Imaginile descriu real produsul pe care urmeaza sa-l cumpărati. Toate fotografiile au fost facute de noi.

Produsele  noastre sunt expediate atat intern cat si international utilizand servicii de expediere asigurate si numai cu unul dintre cele mai sigure servicii de curierat.

Costul expedierii este suportat de client si va fi adaugat pe factura. Pentru transportul international valoarea transportului va fi stabilita dupa plasarea comenzii, in functie de adresa clientului si va fi comunicata si agreata in scris cu acesta.
Impachetarea si siguranta pe timpul transportului si livrarii sunt in sarcina noastra.

Ne mândrim cu faptul că toate produsele oferite clienților noști respectă cele mai înalte standarde de calitate. Este foarte important pentru noi să ne asigurăm că toți clienții noști sunt mulțumiți de produsele și serviciile noastre. Dacă totuși, din diverse motive, nu sunteți complet satisfăcuți de achiziția făcută pe www.jospalaria.com , vă oferim posibilitatea de retur.

Costul returului este suportat integral de către client.

Returul trebuie să îndeplinească toate condițiile de retur pentru a fi validat.

Condiții de retur:

 1. Nu acceptam produse care au semne de purtare, de atingere a formei, forma stricată, urme de fond de ten, cremă sau alte pete.
 2. Toate etichetele și foliile de protecție trebuie să fie păstrate la locul lor. Produsul poate fi probat fără scoaterea etichetelor/ foliilor de protecție. Returul va fi refuzat dacă etichetele/foliile de protecție nu sunt toate la locul lor.
 3. Produsele returnate trebuie împachetate exact așa cum au fost livrate, în același ambalaj, în același mod. Ambalajul produsului la retur trebuie să fie identic cu ambalajul trimis de noi. Dacă produsul returnat ajunge la noi ambalat în altă formă decât cea trimisă de către noi, returul nu va fi acceptat.
 4. Clientul poate trimite înapoi marfa achiziționată, fără a indica un motiv in maxim 14 zile de la cumpărare. Termenul curge de la data la care produsul a fost primit de Client. Dreptul de retur se va putea exercita printr-o cerere scrisă, transmisa pe adresa de mail: contact@jospalaria.com. Retururile vor fi acceptate numai daca produsele sunt primite de catre noi în limita de timp legala, de 14 zile – dumneavoastra trebuie sa va asigurati ca veti face expedierea la timp.
 5. Costurile si riscurile implicate de returnarea produselor vor fi in sarcina Clientului. Costurile de transport pentru livrarea produsului nu vor fi rambursate in cazul returnarii unui/unor produse, daca acestea au fost în sarcina clientului. In cazul unui retur valid, prețul produsului va fi returnat Clientului într-un cont bancar indicat de acesta sau în altă formă indicată de client.
 6. În cazul în care produsul primit retur este deteriorat, Clientul va suporta valoarea prejudiciului creat.
 7. Toate bunurile returnate sunt verificate de noi înainte de a returna contravaloarea prețului.
 8. Retururile sunt acceptate daca au fost solicitate doar de aceeași persoana care a facut și comanda si doar din acelasi loc ca si comanda.
 9. În cazul returului, orice daune ale produselor rezultate ca urmare a transportului nu vor fi suportate de către noi.
 10. Garantam faptul ca produsele livrate de noi nu vor ajunge deteriorate la Client. În caz de deficiențe constatate, suportam toate costurile de transport pentru retur, cu condiția ca deficienta sa fie vazută la momentul livrării, în fața operatorului de transport.

Returul trebuie făcut cu aceeași companie de transport cu care a fost făcută livrarea către client.

Pași de respectat pentru retur:

 1. Completați formularul de retur primit în colet. Bifați produsul returnat și motivul din listă.
 2. Împachetați produsele așa cum le-ați primit și introduceți formularul de retur în colet.
 3. Ne contactați pe mail la adresa contact@jospalaria.com, pe whatsapp/ telefon 0726181960 pentru a anunta returul.

 

 1. Returul este in sarcina clientului. Chemati un curier si livrati coletul la adresa: Strada Horia Macelariu, nr 83, Sp.com.1, Sector 1, Bucuresti, 013934. Exista si posibilitatea, la cererea clientului sa trimtem noi curierul. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client si se achica curierului la ridicarea coletului de retur.
 2. Jos Palaria nu poate fi facura raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.

Odată ce primim produsele de la client, acestea vor fi verificate. Dacă întrunesc toate condițiile pentru a valida returul, plata sumei achitate de către client va fi înapoiată acestuia cât de repede posibil dar nu mai târziu 7 zile lucrătoare de la data primirii coletului de retur.

Plata se va face prin aceeași modalitate prin care a fost achitată comanda, sau într-un cont bancar specificat de către client.

Legea aplicabila este legislatia din Romania.