Vă rugăm să găsiți mai jos termenii și condițiile pentru contractul dintre dumneavoastra ca si client (numit de aici “Clientul”) și www.jospalaria.com (numit de aici “Jos Palaria” sau “noi”). Site-ul www.jospalaria.com este proprietatea Mid Financial SRL, companie din București, România, CORTINA RESIDENCE, 83 Horia Macelariu, sector 1, 013934, Numarul de inregistrare la Oficiul Comertului: J40/10274/2007, Cod fiscal: RO21815996, e-mail: contact@jospalaria.com și este un magazin online.

Toate comenzile plasate pe site, livrările și serviciile sunt exclusiv sub rezerva următorilor termeni și condițiile generale, în conformitate cu legislația în vigoare.
Toate produsele prezentate pe www.jospalaria.com sau pe alte rețele de socializare sunt pentru a fi vindute in forma și aspectul prezentate in fotografii.

Toate drepturile de proprietate intelectuală pentru conținutul www.jospalaria.com și conturile noastre pe rețelele de socializare ne apartin, inclusiv modele, fotografii, inscrisuri. Este interzisă orice reproducere a conținutului www.jospalaria.com și a conturilor noastre de pe rețelele de socializare, fără aprobarea noastră exprimata in scris.

O comanda este considerata valida după ce clientul a finalizat toate etapele și după reconfirmarea noastra primita prin telefon sau e-mail. Ne rezervam dreptul de a respinge comenzile, fără a indica un motiv, în caz de suspiciuni de date nereale date de Client, suspiciunea că marfa procurată de la noi va fi utilizata in scopuri comerciale.
Clientul poate plasa o comanda urmand pasii de pe site-ul www.jospalaria.com sau la adresa e-mail: contact@jospalaria.com.
Toate contractele sunt supuse legislatiei din Romania.

Conditia de la momentul vanzarii este prezentata in fisa produsului care se gaseste alaturi de fotografii. Odata cu finalizarea comenzii, prin acceptarea Termenilor si conditiilor, Clientul accepta conditia produsului achizitionat asa cum rezulta din fisa si din fotografii.

Va oferim o garantie de 30 de zile de la momentul livrarii pentru orice produs. Garantia vizeaza defectiuni aparute din cauza confectionarii peodusului, greseli de fabricatie. In conformitate cu dispoziţiile art. 1717 Cod civil, garantia nu acopera defectiuni determinate de utilizarea necorespunzatoare a produsului, de păstrarea/depozitarea acestuia în condiţii nepotrivite, ori de lovirea cu şi de obiecte contondente. De asemenea, garanţia nu acoperă defecţiunile cauzate de umiditatea excesivă ori apă.

În cazul în care un produs nu este conform cu pozele, cu condiția de nou, ne obligăm să schimbăm produsul cu un altul.

Costurile si riscurile implicate de transportul produsului de la Cient pana la noi pentru remedierea problemelor incluse in garantiei vor fi in sarcina clientului.
Costurile si riscurile implicate de transportul produsului de la noi pana la Client dupa remedierea problemelor incluse in garantie vor fi in sarcina noastra doar daca defectiunile se incadreaza in conditiile garantiei, in caz contrar vor fi suportate de Client.

Pentru a plăti un produs cumparat de la magazinul nostru www.jospalaria.com puteți selecta între: transfer bancar, plata cu card bancar sau plata ramburs la livrare.

Pentru comenzile valide, vom notifica clienții prin telefon sau prin e-mail cu o zi înainte de livrare.

Preturile sunt in LEI pentru clientii naționali.
Daca nu este specificat altfel, toate preturile includ TVA.

Imediat după finalizarea comenzii, veți primi toate informațiile de plată prin e-mail. Comanda dvs. va fi predata la curier în cel mult 5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Pentru cazurile în care plata comenzii se face prin transfer bancar, termenul curge de la momentul încasării contravalorii produsului în contul nostru. Plățile primite sunt verificate de mai multe ori pe zi, prin intermediul online banking și sunt transmise spre a fi livrate imediat.

Produsele și accesoriile vor fi livrate asa cum sunt prezentate in fotografii. Imaginile descriu real produsul pe care urmeaza sa-l cumpărati. Toate fotografiile au fost facute de noi.

Costul expedierii este suportat de catre client si va fi adaugat pe factura. Pentru transportul international si pentru localitatile din afara zonelor de livrare unde suntem obligati la plata kilometrilor suplimentari, valoarea transportului va fi stabilita dupa plasarea comenzii, in functie de adresa clientului si va fi comunicata si agreata in scris cu acesta, sau vom livra cu Posta Romana.
Impachetarea si siguranta pe timpul transportului si livrarii sunt in sarcina noastra.

Ne mândrim cu faptul că toate produsele oferite clienților noști respectă cele mai înalte standarde de calitate. Este foarte important pentru noi să ne asigurăm că toți clienții noști sunt mulțumiți de produsele și serviciile noastre. Dacă totuși, din diverse motive, nu sunteți complet satisfăcuți de achiziția făcută pe site-ul nostru www.jospalaria.com , vă oferim posibilitatea de retur.

Costul returului este suportat integral de către client.

Returul trebuie să îndeplinească toate condițiile de retur pentru a fi validat.

Condiții de retur:

 1. Nu acceptam produse care au semne de purtare, de atingere a formei, forma stricată, urme de fond de ten, cremă sau alte pete.
 2. Toate etichetele și foliile de protecție trebuie să fie păstrate la locul lor. Produsul poate fi probat fără scoaterea etichetelor/ foliilor de protecție. Returul va fi refuzat dacă etichetele/foliile de protecție nu sunt toate la locul lor.
 3. Recomandam ca produsele returnate sa fie împachetate exact așa cum au fost livrate de noi, în același ambalaj, în același mod, pentru a va asigura ca sunt protejate pe timpul transportului.
 4. Clientul poate trimite înapoi marfa achiziționată, fără a indica un motiv in maxim 14 zile de la cumpărare. Termenul curge de la data la care produsul a fost primit de Client. Dreptul de retur se va putea exercita prin transmiterea Formularului de retragere pe adresa de email: contact@jospalaria.com. Retururile vor fi acceptate numai daca produsele sunt primite de catre noi în limita de timp legala, de 14 zile – dumneavoastra trebuie sa va asigurati ca veti face expedierea la timp.
 5. Costurile si riscurile implicate de returnarea produselor vor fi in sarcina Clientului.
 6. In cazul returnării bunurilor vândute, Clientului ii vor fi rambursate toate sumele plătite, mai putin costurile de livrare in cazul in care Clientul a ales o alta metoda de livrare fata de cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de Furnizor.
 7. In cazul unui retur valid, cu acordul Clientului, prețul produsului va fi returnat într-un cont bancar indicat de client.
 8. Toate bunurile returnate sunt verificate de noi înainte de a returna contravaloarea prețului.
 9. În cazul returului, orice daune ale produselor rezultate ca urmare a transportului de la Client catre noi sunt in responsabilitatea Clientului. Clientul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. In cazul in care produsele sunt returnate cu etichetele lipsa sau deteriorate, ne rezervam dreptul de a retine suma ocazionata cu deprecierea produselor, care v-a fi comunicata clientului explicit pe email, sau daca produsele sunt intr-o conditie ce nu mai permite revanzarea acestora, de a trimite inapoi produsele, pe cheltuiala clientului;
 10. Garantam faptul ca produsele livrate de noi vor ajunge in conditia de nou la Client. În caz de deficiențe constatate, suportam toate costurile de transport pentru retur, cu condiția ca deficienta sa fie constatata la momentul livrării, în fața operatorului de transport.

Pași de respectat pentru retur:

 1. Completați “Formularul de retragere” primit în colet sau prezentat mai jos.
 2. Împachetați produsele așa cum le-ați primit și introduceți formularul de retur în colet.
 3. Ne contactați pe mail la adresa contact@jospalaria.com, pe whatsapp/ telefon 0726181960 pentru a anunta returul.

 1. Costurile de transport ale returului sunt in sarcina clientului. Chemati un curier si livrati coletul la adresa: Intrarea Tudor Stefan, nr 61, Magazin “Jos Palaria”, Sector 1, Bucuresti, 011658. Exista si posibilitatea, la cererea clientului, sa trimtem noi curierul cu AWB completat. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client si se achita curierului la ridicarea coletului de retur.
 2. Jos Palaria nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.

 

Formular de retragere

Catre: MID FINANCIAL S.R.L., Furnizor

Adresa: Tudor Stefan nr. 61, magazin Jos Palaria, sect 1, Bucuresti, Romania

E-mail: contact@jospalaria.com

Subsemnatul ­­­­­­­­­­­_____________________________________________________, domiciliat in ______________________________________________________________________________, avand telefon ______________________ si adresa de mail____________________________.

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse:

______________________________________________________________________________

Comandate in : _______________________ Primite in:_________________________________

Vă anunț prin prezenta că doresc să mi se ramburseze prețul deja plătit pentru bunurile menționate mai sus, caz în care suma plătită va fi rambursată prin transfer bancar folosind următoarele detalii:

Banca:________________________________________________________________________

Cont IBAN:____________________________________________________________________

Nume si prenume:_______________________________________________________________

Adresa :_______________________________________________________________________

Numar de telefon:_______________________________________________________________

E-mail:________________________________________________________________________

Inteleg urmatoarele:

 • Trebuie să trimit înapoi Furnizorului bunurile achiziționate în maximum 14 zile calendaristice de la data la care am informat Furnizorul cu privire la decizia mea de a ma retrage din acord;
 • costurile suportate cu returnarea Bunurilor și cu asigurarea de transport a Bunurilor sunt suportate de mine; Orice daune ale bunurilor survenite in timpul transportului vor fi susținute de mine;
 • bunurile returnate nu trebuie folosite sau purtate, altfel prețul nu va fi rambursat de către Furnizor. În cazul în care prețul a fost deja returnat și Furnizorul detectează că bunurile sunt folosite sau purtate, Furnizorul mă va notifica în consecință, astfel încât să returnez prețul bunurilor Furnizorului, iar Furnizorul îmi returnează bunurile;
 • în cazul returnării bunurilor vândute, voi fi îndreptățit să fiu rambursat cu toate sumele plătite, inclusiv costurile de livrare standard. Daca am ales o alta metoda de livrare fata de cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de Furnizor, costurile de livrare initiale nu vor fi returnate;
 • orice taxe pentru sumele rambursate vor fi suportate de către Furnizor.

Acest formular de retragere a fost trimis prin e-mail și prin curier/poștă la datele de contact menționate mai sus.

Data:_____________________                                 Semnatura:____________________________

Odată ce primim produsele de la client, acestea vor fi verificate. Dacă întrunesc toate condițiile pentru a valida returul, plata sumei achitate de către client va fi înapoiată acestuia cât de repede posibil dar nu mai târziu de 7 zile lucrătoare de la data primirii coletului de retur.

Plata se va face prin virament bancar într-un cont bancar indicat de către client.

Legea aplicabila este legislatia din Romania.