jospalaria

Nu este despre palarie, este despre tine!

Nu este despre palarie, este despre tine!

Nu este despre palarie, este despre tine!

Femeile nu probeaza cu adevarat nimic! Se opresc la  orice oglinda gasesc, oriunde ar fi si se privesc pe ele! Acesta este adevarul, femeile se privesc pe ele, se admira, se judeca, se lauda sau se plang, ele de ele. Se uita in oglinda la silueta, la figura, la atitudinea lor.  Dialogul unei femei cu propria imagine din oglinda este cea mai apriga lupta sau cea mai inaltatoare admiratie.

Cu siguranta, daca sunteti femei, veti nega la inceput aceste lucruri. Veti spune ca nu este adevarat, ca nu puteti fi acuzate de asemenea atitudine profund narcisista. Dar, haideti sa nu ne ascundem inutil. Savuram fiecare secunda in care avem o oglinda pentru a ne privi, chiar si atunci cand facem asta pentru doar o clipa, uneori in vazul lumii si obranjii se inrosesc imediat ce simtim priviri straine. Femeile se imbraca pentru femei si atunci cand probeaza haine sau accesorii, in oglinda, se uita de fapt la ele.

E si normal sa fie asa! Nu degeaba reprezentam sexul frumos! Este atat de frumos ca suntem femei, ca am ales sa ne nastem femei, incat, da, ar trebui sa sarbatorim asta cu fiecare clipa, cu fiecare aparitie, cu fiecare miscare. Femeia si-a pierdut feminitatea in incercarea de a-si revendica independenta, iar orice oglinda este ca o reamintire despre ceea ce EA, femeia, ar putea fi. Daca ar fi dispusa, dornica, sa fie din nou femeie.

Sa presupunem ca probeaza pantofi. O femeie se duce direct la oglinda si se uita la ea, la tinuta ei in acea pereche de pantofi, la formele ridicate ale corpului, la noua ei inaltime, la lungimea picioarelor, etc. Se uita la ea, la cum devine ea in acea pereche de pantofi. Daca ii place ce vede, abia atunci va privi si pantofii si va gandi in alti termeni legati de produs, culoare, marime, pret si altele.

In cazul palariilor, este acelasi lucru. Femeile probeaza o palarie, merg direct la oglinda si se privesc pe ele. Palaria iti va schimba atitudinea, pentru ca palaria are personalitate, fiecare palarie are un anumit stil si il va impregna in atitudinea ta. Probezi o palarie cu bor larg si imaginea ta din oglinda va fi cea a unei femei seducatoare, extrem de feminine, femeie in adevaratul sens al cuvantului. Probezi o palarie cu bor ingust si coroana masculina, iar imaginea ta din oglinda va fi cea a unei tinere indraznete, curajoase si jucause, o fetita sexy care va sti sa poarte un costum masculin. Vei proba apoi o palarie in stil cloche, iar din oglinda iti va zambi o imagine romantica, plina de haz si bucurie, o invitatie sa o iei de mana si sa alegati prin parc.

Pentru fiecare femeie exista cel putin o palarie care ii va contura silueta, care o va complimenta si o va face mai seducatoare. Totul este sa stii cu ce iti sta bine si apoi sa ai curajul sa fii frumoasa, superba, femeie, in fiecare zi.

Vino la Jos Palaria si alege-ti cea mai frumoasa palarie!

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Imagine
  • Notă
  • Preț
  • Stoc
  • Adăugați în coș
Click outside to hide the comparison bar
Comparați
×