Ghid de marimi

Ghid de marimi

GHID MARIMI

În primul rând, aveți nevoie de un centimetru de croitorie sau de o bandă de măsurat care poate fi confecționată dintr-un material flexibil, cum ar fi pânză, plastic flexibil sau orice material textil.

Următorul pas este să înfășurați banda în jurul capului. Asigurați-vă că măsurați la un deget deasupra sprâncenelor si deasupra urechilor, în zona în care preferați să purtați pălăria.

Deși este strict un detaliu care ține de alegerea personală, specialiștii recomandă să măsurați cea mai mare zonă a capului (unde este circumferința cea mai mare), mai exact locul în care se oprește o pălărie atunci când o puneți pe cap.

După ce ați măsurat cu exactitate, consultați diagrama de mai jos cu mărimile și circumferințele (marimile) în centimetri asociate pentru a afla mărimea necesară.

MărimiCircumferința in centimetri
S55 cm
S56 cm
M57 cm
M58 cm
L59 cm
L60 cm
XL61 cm
XL62 cm
XXL63 cm

INFORMAȚII UTILE:

• Măsurați de mai multe ori pentru a va asigura că obțineți o dimensiune precisă.
• Nu trageți de bandă astfel încât să stea mult prea strânsă pe cap; întotdeauna este recomandat să fie destul de fixă banda în jurul capului, atunci când măsurați, dar NU foarte strânsă.
• Dacă mărimea pe care ați măsurat-o se încadrează între două dimensiuni din tabel, vă recomandăm să rotunjiți spre mărimea mai mare, pentru a vă bucura de confort atunci când purtați pălăria.

Va rugăm să țineti cont de următorul aspect:
Diagramele de dimensiuni sunt doar pentru referințe generale. Modul in care o pălărie se așează pe cap poate fi diferit de la un material la altul sau de la un calapod la altul. Spre exemplu, o canotieră cu peretii coroanei drepți se va simti mai lejeră pe cap față de o pălărie fedora ai cărei pereți urcă intr-o formă conică.

Pentru micșorarea mărimii pălăriei utilizăm două variante:

1. Set de doua benzi autoadezive, oferite gratuit, ce pot fi lipite de pălărie in interior, sub banda din interiorul pălăriei, in față, in spate sau pe laterale. Un set de doua benzi micșorează cu o mărime.
2. Banda din interiorul pălăriei prevazută cu un șnur. Strângerea acestuia cu fiecare cm si blocarea cu o fundă micșorează mărimea cu câte un număr.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Imagine
  • Notă
  • Preț
  • Stoc
  • Adăugați în coș
Click outside to hide the comparison bar
Comparați
×