jospalaria

Cum port o pălărie albă?

Cum port o palarie alba?

Cum port o pălărie albă?

O pălărie oricum te scoate din anonimat, indiferent unde o porți, iar dacă este una albă, garantat 100% că va atrage toată atenția.

Atunci când asortăm o pălărie, ne putem gândi cum asortăm orice alt accesoriu, cum ar fi pantofii, geanta, bijuteriile sau eșarfele. Există varianta de a crea contraste puternice și atunci ne limităm la 2, cel mult 3 culori sau avem o gamă mai largă de opțiuni dacă mergem ton pe ton.

Foarte în vogă sunt acum ținutele all white sau all nude, care înseamnă să te îmbraci din cap până în picioare într-o singură culoare.  Imaginați-vă un costum alb, cu pantalon și sacou cambrat, la care purtați o pălărie albă. Veți fi o prezență magnifică.

Dar să nu uităm că pălăria a redevenit un accesoriu de purtat în fiecare zi, așa ca o pălărie albă merge asortată și la un simplu T-shirt și jeans. În picioare puteți purta de la teniși la stiletto, astfel încât aveți o ținută de zi care se transformă ulterior în una potrivită și pentru o ieșire de seară.

De reținut este faptul că pălăriile albe sunt rare, greu de găsit și de făcut, pentru ca necesită materii prime scumpe. La Jos Pălăria am pregătit pentru voi o colecție de modele de pălării albe, din fetru de lână impecabil, din fetru de iepure alb și cele mai spectaculoase sunt din velour de iepure alb. Sunt cele mai luxoase materiale folosite pentru pălării de cele mai mari case de modă din lume.

Tu ce pălărie porți?

Pentru un contrast ușor, purtați pălăria albă în combinație cu o ținută deschisă, cu elemte simple, linii drept și cu inserții fine de altă culoare, cum ar fi un strop de roșu sau un strop de albastru.
Pentru un contrast puternic, asortați pălăria albă la o ținută într-o singură culoare. Combinația alb-negru este foarte comună, dar nu e ușor de făcut.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Imagine
  • Notă
  • Preț
  • Stoc
  • Adăugați în coș
Click outside to hide the comparison bar
Comparați
×